İlk Umut Anaokulu
ALACAATLI MAH. 627/4 SK. ILK UJUT ANAOKULU BLOK NO: 2A ADİLCEVAZ / BİTLİS
0(434) 311 43 09

VİZYON

Vizyonumuz eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan çevresindeki diğer okullara lider seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimiz, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

BAŞARILAR

OKULUMUZ 2018 YILINDA BEYAZ BAYRAK ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR OKULUMUZ 2020 YILINDA OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim verilmektedir. Okulumuza Eylül ayı itibariyle 36-65 aylık çocuklarımız kabul edilmektedir. Her sınıf akran çocuklardan oluşmaktadır.

Öğretim Şekli

SABAH GRUBU DERS SAATLERİ 07.00 - 12.00 ÖĞLEN GRUBU DERS SAATLERİ 12.30 - 17.30

KALORİFER

Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezinde TOKİ konutlarına 5 dk yürüme mesafesindedir. İlçe merkezine, çarşıya, hastaneye uzaklığı 2 kmdir.

Alacaatlı Mahallesi

Kontenjan Bilgileri

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ gereği sınıflarımızın kontenjanı 20 dir.

Bahçe düzenlememiz devam etmektedir.